logga-u-text-220.jpg

 

  

          Få mer gjort utan att jobba mer.

 

Time 4U Effektiv flytt

Startsida Om Time 4U Utbildningar Kunder Inspiration Visste du? Effektiva appar Kontakta oss
Professional Personlig Effektivitet  Executive Öppna kurser Balans 24 Effektivare med OneNote Effektivare Arbetsflöde

Effektivare flytt

Effektivare flytt underlättar för dig och ditt företag som är på väg att flytta och byta kontor och miljö. En flytt kan innebära extra arbete både fysiskt och psykiskt. Får ni plats med allt material på det nya kontoret? Finns det farhågor och förväntningar inför flytten? Vill ni snabbt komma igång på det nya kontoret och inte tappa tid under själva flytten? Ska ni flytta till ett öppet kontorslandskap? Passa på att se flytten som en ny start där ni städar ut så mycket gammalt material och mindre bra arbetsvanor som möjligt. Börja arbetet på ert nya kontor med en bättre struktur, effektivare arbetsvanor och en tydlig fokusering på det som tillför värde för företaget.

Med Effektivare flytt hjälper vi dig att förenkla flytten så att ni effektivt kommer in i de nya lokalerna utan att tappa fart och fokus på era arbetsuppgifter. Vi ser till att ni frigör tid och minskar den stress som kan uppstå vid en flytt både före, under och efter. Utbildningen är upplagd i tre steg. Vi träffas vid 2 tillfällen innan flytten i era lokaler. Du får hjälp med den egna och gemensamma fysiska och elektroniska strukturen. Vi hjälper dig att slänga och rensa så mycket som möjligt före flytten. Du och dina kollegor får också tid att bearbeta de farhågor och förväntningar alla har inför flytten och förstå vad som händer i en förändringsprocess. En flytt är ett unikt tillfälle att passa på att förändra den gemensamma arbetskulturen och släppa in nya, effektivare vanor och beteenden. Vi kommer till både din gamla och nya arbetsplats, där du får uppföljning och hjälp att färdigställa guidelines för att arbeta effektivt tillsammans i den nya miljön.

Under utbildningsdagarna får ni teori som följs av praktisk träning med väl beprövade verktyg. Före utbildningen får alla i gruppen svara på en personlig enkät så att vi vet gruppens och individens nuläge och behov. Det här gör vi för att på bästa sätt anpassa utbildningen utifrån era förutsättningar och behov.

Utbildning grundar sig på följande delmoment:

  • Förväntningar & farhågor med flytten
  • Rensa och slänga – fysisk och elektronisk struktur
  • Nya arbetsvanor & guidelines på nya kontoret
  • Beslutsfattande & Gör det NU-beteende
  • Planering & prioritering

Antal kursdagar:         3 kursdagar

Antal kursdeltagare:   ca 8 – 10 personer per dag och kursledare.

Genomförande:           Utbildningen genomförs i 3 steg med ca 3-4 veckor mellan kursdagarna.

 

Time 4U • Götgatan 91 B • 116 62 Stockholm • 070 - 760 39 30 • info@time4u.se • © 2009-2017